TopVoiajor.ro,

Este o platforma online de vanzare porumbei voiajori atat in regim de licitatie cat si pret fix.

Prin accesarea si folosirea site-ului TopVoiajo.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii:

Platforma pune la dispozitia clientilor functiile necesare cautarii si achizitionarii de porumbei voiajori in regim gratuit fara costuri din partea acestora.

Postare oferte porumbei voiajori

Pentru crescatorii care doresc sa puna spre vanzare porumbei voiajori in cadrul platformei TopVoiajor.ro se percepe o taxa din valoarea totala de vanzare a porumbelului dupa cum urmeaza:

12% pentru sub 10 porumbei postati spre vanzare in decurs de 30 de zile.

10% pentru peste 10 porumbei postati spre vanzare in decurs de 20 de zile.

TopVoiajor.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor din pedigree-ul porumbeilor, dar facem tot efortul sa verificam cat mai bine sursele si sa eliminam orice oferta din site care incalca acest principiu de corectitudine.

Orice crescator care este prins ca trimite informatii false despre porumbeii adusi spre vanzare nu va mai putea vinde in cadrul platformei noastre.

Clientii care participa la licitatii:

Au obligatia ca dupa crearea contului sa completeze din Contul meu toate datele necesare identificarii lor. In special numarul de telefon pentru a putea fi contactati la finalizarea licitatiei. Contul va fi activat manual de catre un administrator dupa confirmarea datelor telefonic. Toate aceste date se vor folosi doar pentru contactarea lor in scopul comunicarii informatiilor legate de licitatii sau comenzi facute pe TopVoiajor.ro

In cazul in care castigatorul unei licitatii nu revendica acest drept in 48 de ore se va trece la ofertantul anterior lui.

Licitarea si nerevendicarea unei licitatii castigate atrage blocarea acestui utilizator de la a mai licita pe topvoiajor.ro.

Pe TopVoiajor.ro nu este permisa licitarea vanzatorilor la propriile licitatii.