Procesul de achizitie de pe TopVoiajor.ro nu este deloc complicat. Am incercat sa simplificam cat mai mult fiecare pas:

Intrati pe Butonul Licitatii sau Pret fix in functie de preferinta dumneavoastra.

LICITATII

  1. In cazul in care participati la o licitatie va trebui sa plasati ofertele dumneavoastra la porumbelul dorit si sa asteptati finalizarea licitatiei. Dupa plasarea ofertei este necesar sa dati un Refresh/Redeschidere a paginii produsului pentru a vedea lista actualizata de oferte si oferta plasata de dvs.
  2. Atentie: La finalul licitatiei daca se plaseaza o oferta in ultimele 15 minute licitatia se prelungeste cu inca 5 minute. Acest lucru se repeta ori de cate ori regula este intrunita.
  3. O data incheiata licitatia castigatorul va fi contactat de reprezentantii nostri pentru detalii legate de livrarea porumbelului.
  4. De retinut costul transportului va fi suportat de catre cumparator. Costul obisnuit de transport este de 75 lei pentru livrarea la un punct stabilit cu transportatorul (centura orasului, benzinarii etc.) sau 200 ron livrare pana la usa. Aceste preturi pot sa difere in functie de intelegerea dumneavoastra cu curierul transportator si de numarul porumbeilor transportati.

Pret FIX

  1. Daca ati ales Pret fix tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti Porumbelul sau Produsul dorit si sa il adaugati in cos. Dupa ce ati pus in cos tot ce doreati mergeti in pagina de finalizare comanda si finalizati achizitia completand datele dvs.
  2. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de reprezentantii Top Voiajor pentru a clarifica detaliile legate de livrare.